Aankomstinformatie

Aankomst in Kijkduinhuis
U bent vanaf 15:00 uur van harte welkom in Kijkduinhuis. Bij de ingang van het park komt u een slagboom tegen. Meldt, via de intercom, uw huisnummer en naam aan de receptie en de slagboom zal worden geopend. In de bungalow ligt een slagboompas, deze kunt tijdens uw verblijf gebruiken.

 

Bungalow 188
Rij het park op. U ziet nu een receptiegebouw en een parkeerplaats (P2). U kunt daar parkeren.

Kijkduinhuis is naar rechts (met uw gezicht naar het receptiegebouw, achter de rood-witte slagboom. Het derde huis aan de rechterkant is nummer 188. Welkom! 

 

Huissleutel
Met uw unieke code kunt u het kluisje openen naast de voordeur. Hierin vindt u de huissleutel waarmee u de woning en de naastgelegen berging binnen kunt komen. Op de eettafel in de keuken, vindt u een extra huissleutel en uw slagboomkaart, waarmee u zelf de slagboom bij de hoofdingang kunt openen. Wij adviseren u om 1 huissleutel in het kluisje te bewaren, zodat u uw bungalow altijd binnen kunt komen!

 

Slagboomkaart
De slagboomkaart is strikt persoonlijk en te gebruiken voor:

  • toegang tot het park met uw auto (tot 23:00 uur dagelijks)
  • toegang tot het zwembad

De slagboomkaart is niet overdraagbaar. Bij verlies of diefstal, graag onmiddellijk de beheerder op de hoogte stellen.


Parkeren
Alleen op maandagen en vrijdagen kunt u Kijkduinhuis met de auto bereiken. Reist u op een andere dag, dan kunt u een muntje halen bij de receptie waarmee u eenmalig de slagboom kunt openen. Na het uitladen, dient u de auto zo snel mogelijk op de voorziene gratis parkeerplaatsen op het park te parkeren.


Toegang binnenzwembad
U hebt iedere dag gratis toegang tot het overdekte zwembad “Magna Aqua” naast de receptie. De openingstijden vindt bij de ingang van het zwembad. Om het zwembad te betreden, dient u uw slagboomkaart te kunnen laten zien.

 

Serviceset
Voor uw gemak vindt u een serviceset in uw vakantieverblijf. Hierin treft u praktische (schoonmaak)artikelen aan. (Schuursponsje, vaatdoek en afwasborstel)

 

Inventaris
In uw vakantieverblijf treft u een complete inventaris aan voor maximaal 6 personen. O.a. aanwezig: 4k HDTV, radio en DVD speler en DVD’s. Er zijn drie soorten koffiemachines: voor gewone filterkoffie, Senseo en Nespresso. Daarnaast treft in de bijkeuken aan: wasmachine, wasdroger, kinderbed (excl beddengoed), kinderstoel en een bolderkar. De ingang van de bijkeuken bevindt zich buiten naast de voordeur en is toegankelijk met uw huissleutel.

 

Mankementen/schade

Urgente mankementen en/of schade aan de inventaris, graag aan de beheerder melden op uw aankomstdag. Breekt u onverhoopt zelf iets of constateert u niet-urgente mankementen, vermeldt u dit aan het eind van uw verblijf op het huurdersblad. Na uw vertrek zullen wij er voor zorgen dat het mankement verholpen wordt.

 

Bezoekers
Familie en vrienden zijn van harte welkom. Blijft uw bezoek overnachten, dan verzoeken wij u dit aan ons te melden in verband met de door ons af te dragen lokale heffingen.

 

Vertrekinformatie
Op uw vertrekdag, dient Kijkduinhuis om uiterlijk 10.00 uur verlaten te zijn. U kunt uw slagboomkaart en 1 huissleutel op de eettafel achterlaten. De andere sleutel kunt u weer in het kluisje achterlaten. Het vakantieverblijf dient u opgeruimd en veegschoon achter te laten. Na uw vertrek, wordt Kijkduinhuis schoongemaakt en vindt de eindcontrole plaats. 

 

Draadloos internet
In uw bungalow is draadloos internet beschikbaar.
De WiFi naam is Stern188; de code is Welkom@188

 

Wij wensen u vast een goede reis en heel veel plezier in ons vakantiehuis!

 

Met vriendelijke groeten,

Patrick van Ahee
Bij vragen, neemt u contact op met WhatsApp +31633085217 (in nood kunt u ook bellen)

 

Kijkduin

Kijkduinpark - Kijkduinhuis nummer 188

Handleiding sleutelkluisje

Schuif het zwarte luikje naar beneden.

 

Selecteer de code door aan de wieltjes te draaien

 

 

Schuif het zwarte palletje links naar beneden en trek de klep open.

 

 

 

WiFi

Netwerk:              Stern188

Wachtwoord:        Welkom@188